Cum te ajuta

Ce conține si cum te ajuta cursul de NLP

bifa Eficienta personala: atingi rezultate concrete

Cel mai important element in viata mea este sa am puterea si capacitatea sa imi ating obiectivele.

A venit un moment in viata mea in care am observat ca imi realizez foarte usor aproape tot ce imi propun, eu care credeam ca nu voi reusi niciodata.

 

NLP-ul contine strategiile celor mai eficienti oameni din domenii diverse, iti pune pe tava modul de gandire al oamenilor de succes.

Ce face un om se bazeaza pe cum gandeste el. 

Cel mai important cuvant din NLP este "modelarea".

Modelare inseamna sa inveti cum gandeste un om care are succes si ce il face pe acel om sa fie un om deosebit, extraordinar.

De fapt NLP-ul iti da acces la mintea oamenilor extraordinari. 

NLP este o bagheta magica pentru cine vrea sa invete sa foloseasca la maxim propria minte si propriile emotii. 

 

DSC_5001  

bifa Comunicare la nivel de maestru (verbala si non-verbala)

 

In aceasta categorie intra mai multe abilitati pe care un absolvent de NLP le stapaneste perfect.

- ai capacitatea de a intelege si interpreta corect toate mesajele verbale si mai ales non-verbale ale celui cu care comunica, "citesti" chiar mult mai mult decat ar vrea interlocutorul sa comunice.

 

- dezvolti o capacitate automata de detectare a adevarului in discutiile cu ceilalti, intelegi instantaneu daca cineva minte sau spune adevarul.

- antreneazi la maxim capacitatea de a capta atentia oamenilor si de a ii motiva, de a ii face sa se simta bine, de a schimba modul lor de gandire si a ii influenta pozitiv.

- inveti cum sa transformi timiditatea in curaj si autenticitate, cum sa te simti relaxat si sigur pe tine cand vorbesti cu alti oameni, indiferent de subiect sau de persoana.

Apasa pe butonul rosu pentru a fi sigur ca ai locul rezervat din timp!


bifa Putere personala (charisma personala, atitudinea de succes, impact asupra oamenilor, forta de convingere)

Oamenii de succes au un punct comun. Faptul ca reusesc sa stranga in jurul lor comunitati de oameni mai mari sau mai mici. Succesul este al leaderilor.

Cursul de NLP este un curs al elitelor. Participantii sunt in general manageri, avocati, coach, traineri de succes, leaderi pe domeniul lor de activitate.

Ceea ce inveti la NLP iti schimba modul de a reactiona la situatii, iti schimba atitudinea, iti schimba energia personala. Te transforma dintr-o persoana obisnuita intr-un om extraordinar, eficient, comunicativ, influent.  

 

bifa Controlul emotiilor si energia personala, motivatie si implinire emotionala

Emotiile reprezinta aliatul tau cel mai important. Daca stii sa iti controlezi si sa iti schimbi emotiile la vointa, puterea ta devine inepuizabila.

Emotiile negative te saboteaza si pentru omul obisnuit par imposibil de stapanit.

La cursul de NLP inveti cum sa stapanesti orice emotie in 30 de secunde si cum sa o faci sa dispara definitiv.

Scapi de traumele emotionale din trecut, de vinovatia pe care o simti din cauza greselilor pe care le-ai facut si nu le poti uita.

Si mai mult decat atat, inveti cum sa iti amplifici emotiile pozitive de incredere in tine, bucurie si fericire, vointa si entuziasm, motivatie.

Dupa cursul NLP emotiile nu o sa te mai poata stapani, ci o sa fie ele stapanite de tine, in orice situatie. 

 

Apasa pe butonul rosu pentru a fi sigur ca ai locul rezervat din timp!

 

 

bifa Descoperirea si urmarea scopului tau personal in viata, misiunea ta, vocatia personala

Vei invata sa descoperi ce anume te implineste sufleteste cu adevarat.

Am inclus in cursul NLP metode puternice pentru descoperirea vocatie tale, pentru a descoperi ce anume te face pe tine fericit si care e drumul pe care esti predestinat sa il urmezi pentru a iti implini menirea si scopul in viata.

Vei invata sa iti descoperi misiunea personala si sa o urmezi pana la capat.

Calitatea cea mai importanta pe care e nevoie sa o antrenezi este creativitatea si vei avea exercitii practice pentru asta in cursul NLP.

 

Modul3coaching Gr115 

bifa Stapanirea gandurilor si a concentrarii mentale, puterea mentala

 

Gandurile sunt cauza tuturor succeselor tale. La curs inveti sa iti stapanesti gandurile, dialogul interior, concentrarea mentala.

Pentru a iti atinge obiectivele ai nevoie de o minte controlata, concentrata pe obiectiv.

Mintea este centrul tau de comanda, de acolo iti poti controla si emotiile usor. Gandurile te ajuta sa faci rapid conexiuni intre lucruri pe care altii nu le pot conecta.

Comparatia dintre mintea unui om mediocru si un om de succes este ca minteaomului de succes e concentrata pe un singur gand, iar omul mediocru are zeci si sute de ganduri care ii disipeaza energia mentala

Vei invata sa iti concentrezi efortul mental cat de mult e nevoie pana cand iti indeplinesti scopul, fara sa cedezi, fara sa obosesti

 

 bifaAutocunoasterea si spiritualitatea, meditatia, cunoasterea de sine 

 

Din momentul in care te transformi si iti e usor de tot sa iti atingi toate obiectivele pe care le doresti nu iti mai raman provocari prea multe.

Din acel moment apare dorinta de a cunoaste cine esti cu adevarat.

Atunci e momentul sa te descoperi pe tine, cu toate calitatile tale ascunse, sa afli prin meditatie cum poti sa trezesti in tine energia spirituala.

Prin tehnici de relaxare mentala, transa, meditatie o sa inveti cum sa te pui in contact cu sufletul tau, cu vocea ta interioara.

Doar in momentul in care te cunosti cu adevarat pe tine insuti, ai atins punctul cel mai inalt al evolutiei tale.

 

Apasa pe butonul rosu pentru a fi sigur ca ai locul rezervat din timp!